Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sárgaborsót áztassuk be egy éjszakára. Egy lábasba öntsünk 2 pohár vizet, majd tegyük bele a sárgaborsót és a Zöldségleveskockát. Főzzük puhára és hűtsük le.
Vágjuk apróra a hagymát, a fokhagymát, a gyömbért reszeljük le. A hagymát pirítsuk meg a margarinon.
A sárgaborsóhoz adjuk hozzá a hagymát, gyömbért, a fokhagymát és a petrezselymet. Üssük bele a tojást és adjuk hozzá a zsemlemorzsát.
Ebből a sűrű masszából készítsünk 8 cm hosszú hengert.
A leveles tésztát nyújtsuk ki és vágjuk négyzetekre. Mindegyikbe csomagoljunk bele egy sárgaborsós hengert.
A pirogokat fektessük egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Mindegyik tetejét kenjük be a tojássárgával elkevert tejföllel és szórjuk meg a mákkal vagy a fekete szezámmaggal. Tegyük 200 fokra előmelegített sütőbe és süssük aranybarnára kb. 30 perc alatt.
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anyakatus
2013.12.02 15:38
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sárgaborsót áztassuk, lábasba öntsünk, gyömbért reszeljük, hagymát pirítsuk, sárgaborsóhoz adjuk, sűrű masszából, leveles tésztát, sárgaborsós hengert, pirogokat fektessük, sütőpapírral bélelt, tojássárgával elkevert, mákkal vagy, fekete szezámmaggal, petrezselyemzöld, fokhagymagerezd, sárgaborsóhoz, petrezselymet, tojássárgával, zsemlemorzsát, előmelegített, tojássárgája, csomagoljunk, sütőpapírral, zsemlemorzsa, aranybarnára, szezámmaggal, Zöldségleves, Sárgaborsós, négyzetekre, sárgaborsót, sárgaborsós, Mindegyikbe, vöröshagyma, sárgaborsót, margarinon, sárgaborsó, fokhagymát, fokhagymát, készítsünk, pohár sárgaborsó, Knorr Zöldségleves-kocka, csomag tészta leveles, tojás, tojássárgája, vöröshagyma, fokhagymagerezd, csokor petrezselyemzöld, evőkanál zsemlemorzsa, evőkanál Rama margarin, evőkanál tejföl, gyömbér,
|
|
|
|
|